"Ta on fenomenaalne näitleja, kuid mitte eriti hea inimene," sõnas Cranston väljaandele Newsbeat. "Usun, et tema karjääril on kriips peal."

Režissöör Ridley Scotti uus film "Kogu maailma raha" ("All the Money in the World") on olulist rolli kehastava Kevin Spacey skandaali tõttu juba pidanud loobuma esilinastusest ja esialgu näitlejale suunatud Oscari-kampaaniast, ent paar päeva tagasi otsustati, et Spacey lõigatakse sootuks filmist välja ja asendatakse uue näitlejaga.

Bryan ütleb, et pole Hollywoodis isiklikult ahistamisega kokku puutunud, kuid teab, et see on kestnud aastaid. "Kõikide nende inimeste seas, kes kasutavad oma võimu, positsiooni või staatust teistest üle võimutsemise jaoks ja sunnivad neid tegema midagi, mida nad ei taha teha, valitseb kaos," kommenteeris näitleja hetkel filmitööstuses pinnale kerkivaid süüdistusi.

"See on enam kui tülgastav. See on peaaegu loomalik käitumine," ütles kultussarja "Breaking Bad" staar. "See on kiusamise vorm. See on kontrolli vorm. Seda tehakse peaaegu alati noortele haavatavatele meestele ja naistele, kes on oma karjääri alguses. Sellist kogemust ei kontrollita enne, kui midagi sellist juhtub."

"Varasemalt püstitatud sambad langevad. Kõik paljastatakse," ütleb ta. "Naised ja mehed ei peaks tolereerima väärkohtemist, sest nad on noored ja kogenematud."