Gerber paljastas, et aastal 2013 tegi Clooney oma neljateistkümnele kõige lähedasemale sõbrale uskumatult lahke kingituse ja igaüks neist sai staarilt miljon dollarit, vahendab väljaanne The Huffington Post.

“On kamp mehi, keda me kutsume “Poisteks”, rääkis Gerber. “George helistas mulle ja “Poistele” ning käskis kalendris 27. september 2013 ära märkida, sest siis toimub tema pool õhtusöök.“ Kui sõbrad näitleja koju õhtusöögile jõudsid, ulatas ta igale sõbrale musta kohvri, milles oli 20-dollarilistes kupüürides miljon dollarit.

Geroge Clooney selgitas oma sõpradele, et nad on tema jaoks äärmiselt tähtsad: “Kui ma tulin L.A-sse, siis ma magasin teie diivanitel. Mul on nii vedanud, et te kõik olete mul olemas ja ma ei oleks ilma teieta siin, kus ma praegu olen. Seega oli minu jaoks äärmiselt oluline, et kui me oleme kõik veel siin koos, anda midagi tagasi.”

Kohvrites olnud raha polnud aga kõik — George Clooney oli tasunud ka kõigi maksud. Gerberi sõnul olid nad täielikus šokis, sest erinevalt Clooneyst, ei ole kõik tema lähedased sõbrad nii edukad: “Üks töötas Texase lennujaamas asuvas baaris, et oma perekonda toetada. Sõidab iga päev jalgrattaga tööle. Need kutid hoolitsesid George’i eest ja nüüd andis ta selle kõik tagasi.”

Rande Gerber üritas küll näitlejale raha tagasi anda, kuid too keeldus. Nimelt oli Clooney teatanud, et kui Rande ei võta miljonit dollarit vastu, ei saa keegi seda raha. Gerberi sõnul annetas ta oma kingituse heategevuseks ja universum leidis viisi, kuidas Clooneyt aasta hiljem tasustada: “See oli 27. september 2013 ja 27. septembril 2014 abiellus ta Amaliga,” täheldas ta.