Ricky Martin põrutab ja seejärel sheerib, sealhulgas ka igasuguseid ühiskonnas üldiselt mitte eriti aktsepteeritud kogemusi! Ühes üliavameelses intervjuus väljaandele Blender tunnistas avalikult homoseksuaalne Martin näiteks, et on suur "kuldse vihma" ehk partneri peale urineerimise austaja. "Ma jumaldan seda. Kehavedeliku ja dušivee erinevate temperatuuride segunemises on midagi nii sõnulseletamatult seksikat!" selgitas ta.

Ajakirja Rolling Stone intervjuus avameelitses Rihanna mõned aastad tagasi, et talle meeldib karmimapoolne vahekord: "Mulle meeldib, kui mulle laksu antakse. Ka seotud olla on lõbus." Lisaks loetles ta, mida sekskauplustest ostnud on: silmaklappe, piitsasid, dildosid. "Mulle meeldib alluda, olla naine, nautida, kui keegi võtab matšo rolli enda peale," tunnistas ta. Lisaks paljastas Rihanna ka, et kihku tundes meeldib talle vaadata pilte peenistest.

See pole ilmselt mingi üllatus, et Lady Gagale meeldib ulakusi teha. Detroiti raadiosaates "Hommiku Mojo" uuriti talt, kas on tulnud ette osalemist grupiseksis või vähemalt kolme inimest hõlmavas vahekorras. Selle peale Gaga muigas lõbustatult, otsekui oleks talt küsitud maailma kõige iseenesestmõistetavat asja: "Eee...no võib vist nii öelda küll. Ega ma valetada ei taha, seega saan vaid tõtt tunnistada."

Endine "Beverly Hills 902010" staar Tori Spelling on kergitanud saladuskatte kogu oma "mustalt pesult" abielust ja petusaagadest abikaasa Dean McDermottiga omanimelises tõsieluseriaalis. "Kaks nädalat jutti käisin ma sekspoodide vahet, ostes kokku asju, millest ma varem kuulnudki pole!" kriiskas ta ühes episoodis oma abikaasale. "Sa tahtsid üha enam ja enam, kergitasid latti aina kõrgemale!" nuttis Tori. Väga piinlik oma lapsi sellesse tõmmata, pole midagi öelda!

Üks maailma seksikamaid naisi Carmen Electra ei pelga olla terve maailma ihaldusobjektiks ja kellelgi pole mingit kahtlust selles, kui kogenud see naine magamistoas on. "Ma jumaldan erinevaid sekspoode, koguda vingeid käeraudu, nurjatut pesu," on Electra oma erinevates intervjuudes üles tunnistanud. Dave Navarro ja Dennis Rodmani ekabikaasa on muide tuntud ka kui sadomasohhistliku seksi fänn.

Tom Cruise'i eksabikaasana koges Nicole Kidman enda sõnul väga palju veidraid fetišeid ning oma uue mehe Keith Urbaniga olevat seks väga robustne ja ohtlik. "Ma ei oska nimetada ühtegi asja, mida ma poleks pidanud tegema. See on ikka uskumatu, kui palju võib hea fantaasia tulemusel välja mõelda," iseloomustab Kidman oma seksuaalelu.