"No eks poliitikasse minek muudab ka sellise tegevuse keeruliseks - parteilise kuuluvusega kaasneb ka teatavate uute hoiakute ja seisukohtade omaksvõtt. Ei saa võibolla enam teatud isiklikke seisukohti välja öelda :)"

"Eks massiline aasia avastamine on ka loogiline, sest eriti sel sügisel hakkas erinevates reisportaalides silma ohtralt palju soodsaid lennupakkumisi just aasia suunal. Seda enam, et Eestlaste lemmik Egiptus ja põhja-aafrika pole enam nii turvaline piirkond."

"No kui muud õigustust reisimisele ei leia, siis arstid räägivad ikka täie tõsidusega Eestlaste d-vitamiini puudusest, eriti kui siinmail on vähese päikesega suvi olnud. Kõige parem seda kätte saada sealt kus on soe ja päike igapäevaselt olemas. Kuigi ma ise peaks sellest olulisemaks n.ö. vaimse restardi tegemist, ehk siis külaskäik võõrasse kultuuriruumi mõjub alati kuidagi värskendavalt ja hiljem oled siin jälle produktiivsem."

"Viimasel ajal on valdava hulk uudiseid mis Toomas Hendrik Ilvese kohta ilmutatud, tekitanud küsimuse, et kes see mees siiski on, kas president või meediastaar? Või mis mulje teile on jäänud, kas see mees mingite tõsiste asjadega ka kusagilt uudistest läbi on käinud?"

"Eks sellist pettumuse tooni on mõningate muusikute suust varasematel aastatelgi kuulda olnud. Jagatakse ka ju igal aastal ühte teist muusikaauhinda, kus üldjuhul hoopis teine seltskond muusikuid koos. See viimane üritus muidugi erilist meedia tähelepanu pole saanud. Aga mis kogu seda solvunute kisa natuke vähendaks, oleks läbipaistvus - ei teeks ju paha avalikkusele vahetevahel ka köögipoolt tuvustada ja selgitada mis moodi ja mille alusel neid auhindu jagatakse! Kes on züriis jne"

"Sedasorti kodanikupalk võiks ju olla igati positiivne nähtus. Kui sinu ainus ja peamine motivatsioon tööl käimise puhul pole enam vaid raha teenimine ja toime tuleku tagamine, hakkavad inimesed tegelema/töötama teemadega mis neid ka päriselt rohkem huvitavad. Ehk siis selline olukord võimaldab mõned Maslow püramiidi madalamad astmed valutumalt läbida :)"