Daily Mail vahendab, et esimene nipp on nooruslik soeng, mis samal ajal aitab vajadusel katta nii kaela kui ka otsaesise. Kahtlustatakse, et Brigitte Macron on lasknud endale panna juuksepikendusi. Igatahes on terved ja veatud juuksed tema esimene nipp, kuidas näida noorem välja.

Lisaks pakutakse, et Brigitte Macron on lasknud otsaette süstida botoxit, samuti on ta lasknud kohendada silmalauge ja korrastanud põski.

Brigitte Macroni lemmikbränd on Louis Vuitton, mida armastavad kanda sellised noored staarid nagu Selena Gomez, Cara Delevingne ja Miranda Kerr. Teine lemmikbränd on proua Macronil Christian Dior. Ta kannab sageli miniseelikuid, liibuvaid nahkpükse ega põlga ära ka teksaseid. Kõrged kaelused ja sallid aitavad peita kaela, mis reedab teadupärast esimesena naise vanuse. Samal ajal ei peida Brigitte Macron ka alati oma kaela, aegajalt on tal seljas avarad pluusid. Lisaks on Brigitte Macron erakordselt heas vormis, tema pikad jalad mõjuvad seksikalt ja oma välimusele lisab ta särtsu sageli kõrgeid kontsi kandes.

Kuid mida annaksid riided, soeng ja iluoperatsioonid, kui Macronil poleks ideaalne figuur? Ta on kõhn ja seepärast istub iga riietus naise seljas täiuslikult.