"SKANDAAL! REKET-FOPAA-GATE! Räppar Reket näib olevat Fopaa! peale solvunud. Oma täna ilmuvat lugu promodes ütleb ta #fuckoff kellelegi Marko Poolale ja Hindrek Maasikule ning lisab: "Kindlasti unustasin mõne stand-up 'koomiku' või kellegi veel. Insert name here. #fopaa"," teatab üritustesarja Fopaa ametlik Facebooki leht.

Draama üles kütnud Reketi postitus:

Koomikud tõmbavad kogu juhtumile muidugi endale omaselt vindi peale ning ironiseerivad: "Fopaa! juhtkond algatas postituse peale kohe uurimise ning paaritunnise, tuhandeid inimesi ja koeri kaasanud uurimistöö ja asjaosaliste korterite puistamise tulemusena leiti, et räpparit võis tõenäoliselt solvata Fopaa! ühe juhtivliikme Kaarel Nõmmiku hiljutine häbiväärne Instagrami-postitus, kus viimane kannab Kalamaja tänavalt leitud kübarat ning on kirjutanud "Leidsin #kalamarja tänavalt kübara. Nüüd veids #reket vibez." Nõmmik tagandati momentaalselt üheks ööpäevaks juhtkonnast ning peab 24h olema Fopaa! peakontorist eemal ning trükkima vanal kirjutusmasinal 10 000 korda “Solva räpparit, aga mitte räppari mütsi. Solva räpparit, aga mitte räppari mütsi…".

Kommentaar juhtkonna poolt: “Nõmmik on tõesti oma Facebooki-postitustes visanud veidi nalja popmuusikute üle, mis on häbiväärne, aga miski pole olnud nii julm, kui praeguseks kurikuulusaks saanud 'kübarapostitus'. Kutsume teda korrale ja anname viimase hoiatuse. Nalja võib visata kõige – eriti poliitikute, rullnokkade, lihtinimeste, pensionäride, tibide jm üle. Aga seda, et väikestviisi irvitada võib popmuusikute, eriti tõsiste räpparite üle, ei saa me mitte kunagi, ma kordan MITTE KUNAGI tolereerida." Lõpetuseks soovitab juhtkond haavunud räppari(te)l teha vastu mõni vastunali 'koomiku' üle, näiteks 'sinu ema' on väga hea ajaproovi läbinud võte.""

Eks näis, kas Reketi mõnes tulevases loos saab olema pisteid koomikute suunas. Või Fopaal hoopiski mõni teravmeelne ülesastumine räpparite teemal! Mõistagi loodame, et andekad mehed omavahelised sotid siiski klatitud saavad ja tänaval teineteisele tulevikus ikka kübaraid kergitavad.

Leidsin #kalamarja tänavalt kübara. Nüüd veids #reket vibez. #ootd #kalamarja #vibes

A photo posted by Kaarel Nõmmik (@kaarelnommik) on Aug 31, 2016 at 12:10pm PDT


Tüli on sotsiaalmeedias sedavõrd tuld võtnud, et Reketi kübarale on suisa oma Twitteri-konto siginenud: