See, et "Kodutunne" lõpetas lepingu Heli Künnapasega, oli tingitud ülimalt ebakvaliteetsest tööst, võiks isegi öelda tegevusetusest. Hindan väga kõrgelt inimesi, kes teevad oma tööd hästi ja professionaalselt ning kui see oleks ka siin peegeldunud, poleks mitte mingit põhjust lepingut lõpetada.

See, et kirjastaja väidab, nagu tahtnuks ma oma fotot "Kodutunde" raamatu esikaanele, on nii absurdne, kui üldse olla saab – see on lausvale. Ma lähen kaanele. kuid mitte esi-, vaid tagakaanele, ja see on väga normaalne, sest olen "Kodutunde" autor ja ma pöördun lugeja poole.

See, et kirjastaja väidab, nagu tema keeldunuks minu pilti kaanele panemast, näitab veelkord, et ta ei saa asjadest ikka üldse aru.

Esiteks, selliseid asju ei otsusta kirjastaja, vaid "Kodutunde" meeskond. Sedapuhku oli kirjastaja vaid vahendaja rollis, sest raamatu tellija on samuti "Kodutunne", seega puudus temal igasugune otsustus- või ka keeldumisõigus!

Tema pidi laskma kujundada raamatu kaane ja sisu väga kindlate fragmentidega - "Kodutunde" taustatapeet koos logoga, ehk selgelt äratuntavana, et tegemist on "Kodutunde" raamatuga ning lisama sinna tunde.

Ta ei saanud sellega hakkama, samuti ei saanud ta hakkama tekstide toimetamisega. Ta oli saanud ettemaksu ning väidetavalt on selle eest tasunud kujundajale ja toimetajale, aga kuidas saab maksta kujundajale ja toimetajale, kui tellija pole töid vastu võtnud ning on pidanud neid ebakvaliteetseteks?

Ma teen koostööd umbes 350 ettevõttega ja viimati lõpetasin lepingu usalduse kaotuse ja ebakvaliteetse töö tõttu 5 aastat tagasi. Heli Künnapase versioon näitab seda, et parim kaitse on rünnak. Kuna ta tõenäoliselt on raha tuulde lasknud ja tal seda tagasi anda ei ole, siis parim võimalik lahendus on ennast õigustada.

Kogu "Kodutunde" meeskond nimetas tema tööd kui halvaks multifilmiks.

Heli Künnapas seadis täielikult ohtu raamatu ilmumise. Kui ma oleks oodanud temalt täisversiooni, siis oleks tegemist olnud prügikasti visatava teosega.

Täna, kus on palgatud uus kujundaja ning toimetaja, on näha jõudsat edasiminekut. Ja mis peamine, väga kvaliteetset. Kodutunde raamat ilmub!