Proua Kallas rääkis Eesti Päevalehega LP ning ka Publikuga otse vesteldes, et pole siiani vaimselt presidendiks abikaasa rolliks veel vaimselt küll kuidagi valmistunud, ent seisab kindlalt tema kõrval. "Püüan ka edaspidi oma abikaasat toetada, ükskõik millises ametis ta tegutseb," sõnas Kristi Kallas. "Olen teda toetanud ka kõigis eelmistes ametites ja praegune aeg pole väga erinev," sõnas ta LP-le. "Ei meenu ühtegi rasket hetke, mida eraldi esile tuua," polnud tal kosta ka midagi presidendirallis läbi elatud katsumuste kohta.

Kristi nendib, et siiski on mõned aspektid riigipea kaasaks olemisel, mis teda veidi kohutavad. "Olen loomult tagasihoidlik inimene ja häirib see liiga suur avalik tähelepanu," tunnistas ta Publikule. Ka ei ole tal mingit tahtmist kodu jätta ning Kadriorgu kolida. "Ma ei taha loobuda oma Viimsi kodus elamisest," sõnas ta.

Et proua Kallas hetkel enam ei tööta, vaid on pensionil (enne pensionile jäämist töötas Kristi Tallinna diagnostikakeskuses radioloogina), siis töölkäimise ja presidendiproua ametite ühildamise küsimus tema puhul küsimuse alla ei tule, ent patronaažide peale ta siiski veel mõelnud ei ole.