Tanel Padar sõnas neljapäeva õhtul Publikule antud kommentaaris, et ta sai elukaaslase abielustaatusest teada sama nädala teisipäeva õhtul.

Kristel Mardisoo ja Andreas Metsamaa jäid nädala vältel Publikule kättesaamatuks. Küll aga avas Kristel Mardisoo koos oma abikaasaga kogu juhtumi asjaolud värske Kroonika veergudel.

"Jah, meil on olnud Taneliga kokkulahku- suhe ja, jah, ma olen abielus teise mehega," sõnas laulja Tanel Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo, kes juba poolteist aastat ehk jaanuarist 2016 on olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga, Kroonikale. Hetkel elab ta enda sõnul üksi.

"Kuna tema ei ole avaliku elu tegelane, saan öelda vaid seda, et meid seob ühine tutvusringkond ja sel momendil, kui ma temaga abiellusin, olin Tanelist lahku läinud ja arvasin, et see lahkuminek on lõplik," sõnas Kristel.

"Ma ei saa öelda, et ma olen olnud Taneliga koos avaliku kuvandi tõttu, aga mõnikord on olnud hetki, kui oleme mõlemad oma mõrud pillid alla neelanud ja võib-olla näidanud teinekord avalikkusele enda ilusamat palet, mis alati ei ole just tõsi olnud. Meil on olnud Taneliga selline elu, et mina ei ole suutnud teda vabaks lasta ja tema ei ole mind vabaks lasknud," kirjeldas Kristel.