"Ma olin juba mõnda aega väga haige" räägib Krista ajakirjale Naised. "Juba siis kui me tegime Filmimehega printsessisaadet või "Maamees otsib naist", olid mul väga tõsised terviseprobleemid. Kõhuvalud olid nii metsikud, et vahel lausa vaakusin hinge, kas olla püsti või pikali." Ekraanilt naerusuist Lensinit vaadates ei saanud aru, et tal oleks midagi viga olnud.

Tegelikult on terviseprobleemid kimbutanud Kristat juba ammustest aegadest, ta on lausa korduvalt pidanud käima ka noa all. "Kui aga 38-aastasele naisele öeldakse, et ta enam emaks ei saa, võtab see jalad alt ka tugavaimal natuuril," räägib Lensin.

"Ma oleks võinud võinud operatsioonile minna juba aasta varem, aga ma eitasin terve aasta probleemi," paneb Lensin kõigile südamele pöörduda iga haigusega otsekohe arsti poole. "Täna ma vaatan sellele aastale tagasi ja mõtlen, millise valu ja vaevaga ma enne operatsiooni asju tegin, ning leian, et see oli täiesti raisatud aasta."

Peale lõikust oli Krista neli päeva oma elu suurimas depressioonis. "Sel hetkel ei saa keegi sind aidata ega ka lohutada."

Et mõtteid mujale saada sukeldus ta pea ees tööellu, et ei oleks aega muretseda. Seetõttu võttiski Lensin avalisüli vastu Kroonika peatoimetaja töökoha. Tööl ning kodus lapsega tegeledes ununevad mured kiiremini. Krista räägib, et tema suurimad toetajad ongi olnud tütar Simone ja mees Oliver.