"Müüa hoolikalt renoveeritud tsaariaegne majaosa Tallinna kesklinnas Kassisaba asumis. Vanalinnast vaid kilomeetri kaugusel asuval majal on oma privaatne aed ning suur päikese- ja hoovipoolne terrass. 1875. aastal ehitatud maja renoveerimisel on säilitatud hulgaliselt originaaldetaile puitlagedest ja taladest akende ning fassaadidetailideni ning Tallinna Kultuuriväärtuste Amet tunnustas maja renoveerimistöid tänukirjaga. Majas on kaks korterit, mõlemad läbi kahe korruse, müügis olev korter moodustab majast veidi üle poole. 93,7m2 elamispinnale lisanduvad ühiskasutuses olevad koridor ning suur terrass," seisab kinnisvaraportaali pandud kuulutuses.

Kuna Nõmmel asuvale majale värske ilme andmine võtab aega, kolis perekond oktoobris aastaks-paariks Tallinna kesklinnas Õllepruuli tänaval asuvasse majja, mis kuulub mehe välismaale kolinud peretuttava ja endise nõuniku perele. Tegemist on 1930. aastal valminud 600-ruutmeetrise elamispinna ja 14 toaga kahekorruseline maja, kus aastatel 1922 – 1940 elas kindral Johan Laidoner (Loe lähemalt SIIT).

Möödunud suvel täitus Luisa ja Taavi suhte algusest üheksa aastat ning sel puhul libises lauljatari sõrme tähendusrikas ehe. Paari peres on kasvamas 8-aastane tütar Miina Rihanna ja möödunud aasta lõpus sündinud pisipoeg Herman. Hiljuti teatasid Luisa ja Taavi, et juba 19. augustil sõuavad nad lõpuks ka abieluranda.