Kuid see pole veel kõik — Märks ei aja seda asja teps mitte üksi, vaid koos Olav Osoliniga, kes pakub raadiokuulajatele oma teadmisi muusika-ajaloolistele sündmustele pühendatud rubriigis “Täna muusikamaailmas”. “Osokas on eetris igal hommikul kell 8.40, kus võtame ette ühe kuiva fakti ja tema avab oma mälestuste laeka ja räägib omal nahal kogetut juurde,” täpsustab Märks Publikule antud kommentaaris. “Ta on küll püsiliige, aga tema osa piirdub selle rubriigiga.”

Märksi sõnul on tal hea meel olla tagasi Sky Media raadiogrupis ning alustada seekord täiesti uut ettevõtmist: “Erinevalt enamikest konkurentidest paneme selles programmis väga suure rõhu muusikale," lubab Märks, kes kirjeldab uut saadet kui tõelist elamust — palju ajastukohast muusikat koos kiirete lühiuudiste, lõbusate mänguminutite ja eluliste teemadega.

Lisaks Märksile äratavad kuulajaid uudistetoimetajad Anu Jürisson ja Karin Aule ning lisaks Osolinile küsitakse nõu ja arvamusi igasuguste erinevate valdkondade külaliseksperdidelt.