"Umbes poolteist aastat tagasi võtsin eesmärgiks pakkuda Vabariigi parimat burgerit! Kinnitamata andmetel tuli see ka väiksel skaalal välja. Protsessi käigus sai ehitatud haagis, mille sees asub burgerite valmistamise paradiis. Kahjuks on mul aeg edasi liikuda ja leida uued inimesed, kes üllast missiooni jätkata tahaks," kirjutab Sander Õigus oma burgeritreileri Munchies Facebooki lehel.

"Olen alati kokandusega tegelenud pigem hobina, oma tõelise armastuse, stand-upi, kõrvalt. Õnneks on aastatega tehtud töö vilja kandnud ja mul on nüüd võimalik täiskohaga koomik olla. Kui aus olla, siis tunde kulub isegi rohkem kui päevatööl käies. Kurb osa on see, et ma ei leia kuidagi aega Munchiese haagisest burgerite pakkumiseks," jätkab ta kurval toonil.

Aga mida teha, et burgerihaagis koos kogu kamaluga iseendale saada? Sander ei ole oma pakkumises kitsi ja lubab, et lisaks veerevale burksiputkale, saab uus omanik kaasa kogu haagise sisu köögi, retseptide ja Facebooki lehega. Tuleb tagataskust 14 000€ välja koukida ja unistuste burgerikoka amet võibki olla sinu!