Mart Müürisepp ja Kaisa Selde rääkisid saates näitlemisest, muusikast, rollides kui ka tuntusest. Müürisepp sai rahvale tuntumaks Kanal 2 komöödiasaates. "Suure komöödiaõhtu" täht Mart Müürisepp rääkis saates: "Ma võtsin selle asja vastu sellepärast, et ma ei oska nalja teha. Ma ei tea, mis on nalja valem. Aga see saade on mind nii palju õpetanud," kirjeldas ta, miks ta rolli üldse vastu võttis.

Mõlemad näitlejad tunnetavad kuulsuse ilu ja valu. Kaisa Selde sõnul on tuntumaks saamine muutnud tema elu nii mõnetigi, ta tõi näiteks: "Lapsed tänaval kardavad mind. Kui ma mööda lähen, siis öeldakse Kaisa Selde-Kaisa Selde. Muidu [enne kuulsust] sain rahulikult mööda kõndida inimestest."
Saatejuhid Anti Kobin ja Taavi Tõnisson pärisid, kas kuulsaks näitlejaks saab saada ka ilma tele abita. Mõlemad näitlejad nõustusid, et televisioonita kuulsaks saada on võimalik, aga see on hulga raskem. Mart Müürisepp lisas: "Ma olen alati arvanud, et parem on olla tuntud näitleja kui tundmatu näitleja. Ma natuke olin valmis selleks, see ei tulnud ootamatult. Ma üritan seda üldse mitte tähele panna."

Müürisepa sõnul tunnetab ta kuulsust pigem teiste inimeste reaktsioonide kaudu. "Noh, oled nüüd kuulus näitleja?" küsivat pigem teised inimesed. "Ma tunnen, et mulle läheks rohkem korda, kui keegi ütleks, et ma nägin sind laval kui et ma nägin sind teles," lisas Müürisepp. Kuulsuse varjukülg on näitleja sõnul see, et kuulsus risustab ta rolle: "On hetki, kus ma tulen lavale, siis hakkab saalis sosistamine. Tegelikult see ei ole hea, sellepärast on õudselt mõnus vahepeal nuku taha peita."