Lapsed eri riikides laiali

Alex Lepajõel on kokku kuus poega ja kolm tütart.

Lepajõe on Õhtulehele tunnistanud, et kõigi oma lastega ta võrdselt palju ei suhtle. "Mõnega rohkem, mõnega vähem. Vaata, kui lapsel on juba uus pere, siis sa ise ei taha segada hirmsat moodi, et vaat kus olen usin isa... Eks nad helistavad vahest," on Lepajõe tunnistanud Õhtulehes.

Lapsed elavad tal kõik eri paikades. Poeg on Ameerikas, tütar Hispaanias, kaks poega Hollandis ja üks poeg Taanis. Kõige väiksem, näitlejanna Merle Palmiste tütar Elisabeth, elab Eestis. Võrumaal, kus Lepajõe elab koos oma noore elukaaslase Kristiga kasvatab mees kolme last - tal on 3aastane tütar Laura Kirke ja 2aastane poeg Hendrik Jaak ja tänavu märtsis sündis perre poeg Jaan Aleksander.

Soovib ühes jõululauas istuda

Poolvennad-õed pole üksteist näinud ning seoses nendega on Lepajõel üks unistus.

"Ma loodan, et see ei jää ainult unistuseks, aga ma tahaksin väga, et nad saaksid kõik jõuluajal kokku. Ma ei kujuta ette, ma peaks vist juba ehitama hakkama seda maja, kuhu nad kõik ära mahuksid. Kõige naljakam on veel see, et üksteisest ei saa nad ju üldse aru. Aga see tuleb teoks teha," on Lepajõe lubanud.

Naistemagnet on leidnud tasakaalu?

Playboys rääkis Lepajõe, et nüüd on ta leidnud tasakaalu.

"Minu arvates jaguneb nii meestel kui ka naistel elu kolmeks faasiks. Üks neist on n-ö vallutamisfaas, kus üritatakse püstitada rekordeid. Järgneb periood, kus hakatakse vaikselt maa peale tagasi tulema, rohkem suhteid hindama ehk otsitakse seda „õiget”. See ei tule nooruse tõttu veel piisavalt hästi välja. Kolmas faas ongi see, kus ollakse kindlalt kahe jalaga maa peal. Mina olen kolmandasse faasi jõudnud."