Marvi Vallaste: Armastus ja rõõm ja parem kodumaa.

Paul-Eerik Rummo: Mistahes vaidlusaluse teema korral: kui üks pool avaldab meelt valdavalt raevu, solvangute ja suuremalt jaolt kopipeist-spämmiga ja teine naeratuste, lillede ja suuremalt jaolt väga isiklike ja isikupäraste kirjadega, siis... Jah - siis mis? Siis meenub tahtmatult tõdemus, mis ütleb: stiil, see on inimene. Mis muidugi ei tähenda, et inimesed poleks võrdsed ega tohiks igaüks otsida just endale sobivat õnne ja teiste tunnustust, nii nagu keegi oskab. Muidugi mitte teiste arvel. Õnn (õnnelikkus) ei ole piiratud ressurss, mida peaks muudkui ümber jaotama. Seda saab igaüks juurde luua.

Mihkel Raud: Aitäh, kallis Eesti riik! Ma olen Sinu üle uhke.

Siim Nestor: ELAGU EESTI VABARIIK!

Kärt Anvelt: Vastu võetud! Tänud 40 riigikogu liikmele!

Janek Luts: Erinevus Rikastab! Tegelikult ka - Palun aktsepteerige rahulikult neid, kes ei ole poolt sarnaselt nendega, kes olid poolt! PS! Eriliselt nukrad on kooselusõjas juhtumid, kus
hukkamõist hakkas tabama inimesi, kes jäid seadusneutraalseks!

Kajar Kase: Üks väheseid ajaloolisi hääletusi täna riigikogus. Arvestades küsitlusi ja survet on põhjust iga poolt hääletanud inimese üle uhke olla. Päevaküsimus: kus on Erki Nool?

Indrek Kasela: ÄRA KAOTA LOOTUST! Tubli Riigikogu 40 saadikut, kes käitusid inimlikult ja vastutustundlikult.

Berk Vaher: See rahvas, kuhu mina kuuluda tahan, on rahul. Aga nimed jätan ma ka meelde.

Lisette Kampus: Ja meil on lõpuks seadus. Eesti sai esimeseks endiseks liidumaaks, kes tunnustab kõiki perekondasid.

Jüri Nael: Täna on imeline päev! Aitähhhh kõigile, kes selle päeva ajalukku aitasid kirjutada.

Peeter Rebane: Täna on ajalooline päev! Uhke Eesti üle!!

Rein Raud: Olen uhke oma riigi üle. Hoolimata viha täis Ei-kampaaniast, mida juhtisid kristlased, konservatiivid ja Kremlipooldajad, võttis riigikogu vastu kooseluseaduse, mis võimaldab samasoolistel paaridel oma kooselu registreerida.

Kaia Triisa: Oli ka aeg!! Mul on väga palju gaysõpru, kes on ülitoredad ja -andekad inimesed. Siiralt hea meel, te väärite võrdsust!!!

Kiwa: Suutäis mulda on (vaimselt) idapiirilt edukalt läänepiirile viidud (Y)

Aldo Järvsoo: Täna oleme me täpselt nii õnnelike nägudega! Tänud kõikidele riigikogulastele, kes aitasid Eesti veel ühe sammu Nõukogude Liidust kaugemale! Cheers darlings

Helen Sildna (inglise keeles): Minut tagasi sai Eesti esimeseks Nõukogude režiimi alt vabanenud riigiks, kus jõustus kooselueadus. Olen oma riigi üle uhke. (jagades portaali Estonianworld.com samateemalist artiklit)