Täna tähistab armastatud näitleja ja laulja Kristel Aaslaid oma 26.sünnipäeva. Siinkohal on paslik meenutada lõbusat köögieksperimenti, kui Kristel eelmise aasta lõpus Publiku toimetaja Anne Soosalu enda ja Taavi Paometsa hubasesse koju kutsus, et jagada Delfi Publiku lugejatega nende ühise lemmikroa retsepti. Kuna sellele järgnes kohe ka suurejooneline näosaate finaal, sai aetud ka muud juttu. Vaata videot!

Vaja läheb:
- kanafileed
- pennesid (või ükskõik millist muud pastat)
- küüslauku (palju!)
- paprikat (igat värvi!)
- päikesekuivatatud tomateid
- toorjuustu
- vahukoort (35%)
- šampinjone
- tavalist riivjuustu
- soola, pipart, maitseaineid (neid, mis endale meeldivad)
- mõnusat seltskonda
- soovi korral paar pudelit õlut keelekasteks

Valmistamine: Pane pasta potti keema, lisa veele soola ja õli. Keeda nii pehmeks kui ise tahad — Kristelile ja Annele meeldivad veidi pehmemad makaronid kui restoranis pakutakse. Seejärel haki kõik koostisosad peeneks, viska esmalt pannile kana ja küüslauk, et need hakkaks kõigepealt omavahel kurameerima. Seejärel pane särisema ka paprika, seened, päikesekuivatatud tomatid, vahukoor, siis pasta. Kõige lõpus viska sekka ka toorjuust, maitseained ja raputa peale riivjuustu. Lihtne! Head isu.