54-aastane staar, kes on tuntud oma ülbuse poolest, oli pärast pikka võttepäeva hotelli saabudes eest leidnud vaid suupistevaagnad - kuna kell oli palju, siis oli hotelli kokk juba koju läinud ning majutusmeeskond oli ettenägelikult hoolitsenud selle eest, et "Top Geari" saatejuhid päris tühja kõhuga magama ei läheks.

Paraku ei sobinud niisugune asi Clarksonile mitte kuidagi, sest tal oli väga selge ettekujutus oma õhtusest menüüst: 8-untsine steik koos ahjukartulite, praetud seente, grillitud tomatite ja pipramaisi kastmega. Niisiis tekitas Clarkson produtsent Oisin Tymonile korraliku stseeni, mille käigus mõnedel andmetel läks kätega vehkimiseks küll, ent mitte päris löömaks. Asi lõppes sellega, et hotelli juhataja läinud isiklikult Clarksonile steiki valmistama, nii et staaritsev saatejuht sai suure jonninumbri peale lõpuks ikkagi oma tahtmise.

Järgmisel päeval jätkusid võtted, nagu pidagi poleks juhtunud ning keegi ei hakanud esiotsa suud paotama. Küll aga ei jäänud stseen tähelepanuta ning jutt läks ikkagi liikvele ning jõudis BBC bosside kõrvu, kelle jaoks oli tegu piisava intsidendiga, et Clarkson eetrist eemaldada.

Saadi ka teada, et hilinemises oli Clarkson väidetavalt süüdi ise, sest lasi võttepaigast lahkumiseks tellitud helikopterit mitu tundi oodata, sest eelistas mitte kiirustada, nagu graafik ette nägi, vaid hoopis ühes kohalikus pubis veidi napsutada.

Nüüd käivad jutud, et isegi kui peaks selguma, et Clarkson ei olnud vägivaldne, võib ta siiski BBCs kodinad kokku pakkida, ent seda juba omal soovil. Räägitakse, et telekanal Sky on juba aastaid käinud telestaari moosimas, et see tuleks neile üle ning hakkaks tegema "Top Geari" tüüpi saadet.