Populaarseimaks tüdrukunimeks on tõusnud Emily, tõugates troonilt seal seitse aastat laiutanud Chloe, selgub statistikaameti 2003. aasta ülevaatest.

Nii on Emily nüüd terve ingliskeelse maailma populaarseim nimi, sest Ühendriikides on see olnud lemmiknimeks juba 1996. aastast saadik.

Vanemate valikut mõjutavad endiselt telesaated ja parajasti avalikkuse huviorbiiti tõusnud kuulsused ning nende valikud.

Näiteks tõusus läinud aastal edetabeli 49. kohalt 18.-le Alfie — BBC seebiseriaali “Eastenders” kõrtsiomaniku nimi. Arvata on, et 91 tüdrukut, kes said nimeks Chardonnay, võlgnevad selle eest tänu sarjale “Jalgpallurite naised”.

Mia, mille valis oma tütrele nimeks “Titanicu” staar Kate Winslet, on kerkinud populaarsustabelis 14. kohale. Kõvasti on suurenenud ka Poppy ja Daisy kasutamine, sest kuulsa telekoka Jamie Oliveri tütred kannavad sääraseid nimesid.

Siiski on nii tüdrukute kui poiste viis esimest kordunud aastast aastasse. Poistel on nendeks Jack, Joshua, Thomas, James ja Daniel, tüdrukutel Emily, Ellie, Chloe, Jessica ja Sophie.