Mel B algatas mõni aeg tagasi lahutuse ja seni on räägitud peamiselt sellest, kuidas abikaasa Stephen Belafonte oma naist peksis ja sundis teda sageli voodit ka mõne kolmandaga jagama, vahendab TMZ.

Üks põhjuseid, miks Mel B otsustas lahutada, peitub selles, et lapsehoidja jäi tema abikaasast rasedaks. Kuid see pole klassikaline lugu, mida Hollywood on juba näinud - abikaasa armub nägusasse lapsehoidjasse ja nagistab temaga igal hetkel, kui seaduslik naine seda ei näe.

Nimelt algas Lorraine Gillesi "töösuhe" üsna ebatavalisel viisil. Abielupaar kohtas Lorraine`i seitse aastat tagasi ühes baaris, kus nad tegid nägusale Saksa tüdrukule ettepaneku veeta öö kolmekesi. Kuna Mel B ja tema abikaasa Stephen Belafonte jäid sakslanna oskustega voodis igati rahule, kutsusid nad noore naise oma lastele hoidjaks.

Nüüd paljastab Lorraine Gilles, et tema suhe jätkus peamiselt Mel B-iga ja aegajalt kutsuti kolmandaks ka Stephen Belafonte. Tõepoolest, sajad ühiselt veedetud pildid puhkustelt ja pidudelt annavad aimu, et Mel B ja Lorraine olid parimad sõbrannad ja mitte ainult... Nende omavaheline kirjavahetus tõestab, et Mel B tundis oma lastehoidjast puudust, kui nad parasjagu koos polnud.

Mel B on nüüd omakorda vastu tulistanud ja teatab, et nende lapsehoidja astus üle piiri, sest asus igal vabal hetkel voodit jagama tema abikaasa Stephen Belafontega. Kokkulepe olevat olnud aga see, et Lorraine kuulub Mel B´le ja Belafontel on lapsehoidjaga asja vaid siis, kui naised ta kampa kutsuvad.

Paljud lapsehoidjad kergitavad nende suhtejuttude peale kulmu ja küsivad: millal oli Lorrainel üldse aega abielupaari lapsi hoida, kuid peamiselt pidi ta ühe või teise voodis aega veetma?