45-aastane Shannen kaebas möödunud suvel kohtusse firma Tanner, Mainstain Glynn & Johnson, süüdistades neid tema tervisekindlustuse maksete tasumata jätmises.

Tanner, Mainstain, Glynn & Jonson võttis staari finantsasjade haldamise eest 5% tema tuludest, kaasa arvatud tema tasu tervisekindlustusfirmale SAG. Naise sõnul ignoreeris firma aga arve maksmise lisatasu aastal 2014, mille tõttu kindlustus tühistati ning naine sai uue kindlustuse teha alles aasta hiljem. P

ärast kindlustuse tagasi saamist 2015. aasta märtsis, läks Doherty arsti juurde ning tal avastati tõsises staadiumis rinnavähk. Uuringud näitasid, et vähk levis just aastal 2014, kui Shannen oli kindlustamata ja menusarja "Beverly Hills 90210" täht süüdistas selles oma ärijuhti. Diagnoosist saadik pole Shannen saanud tööd teha ning tema ravikulud olid märkimisväärsed. Näitleja rõhutas oma kohtuhagis, et oleks rindade eemaldamist ja keemia ravi saanud varasemalt vältida.

Ajakiri People kirjutab nüüd, et Doherty ja tema endine mänedžer jõudsid lõpuks kohtuvälisele kokkuleppele. Staari valuraha summa jääb hetkel aga avalikkusele teadmata.