Seda, et "Pealtnägijal" on Kersna elus väga suur osa, tunnistab ta Delfile antud välkintervjuus ka ise. ""Pealtnägija" on jäänud Eesti telemaastiku maamärgiks ja kvaliteedi tähiseks. Oli suur rõõm kohtuda heade kolleegidega ning anda oma viimaste aastate ainuke pikem teleintervjuu just sellele saatele," räägib Vahur.

Intervjueerija Madis Jürgeni valis telelegend välja ise. "Oleme Madisega sama põlvkonna mehed, saatus pole meid kumbagi hellitanud. Madis tunneb elu ja oskab seda käsitleda," põhjendab ta. "Hindan väga kõrgelt Madise töid ja tegemisi ning tahtsin vaadata, mismoodi sooritab ta oma pika ajakirjanikukarjääri esimese täismõõdus teleintervjuu. Ma ei tea, mida tunneb Madis, aga mina jäin temapoolse esitlusega väga rahule."

Televaataja ei pea samas väga kaua igatsuses vaevlema, sest juba peagi saab Kersnat näha ka intervjueerija rollis. "Hetkel on valmimas pikem dokumentaalsaade Eesti glämroki legendist Oleg Sõlest. Sinna sai tehtud üsna mitu intervjuud. Saade peaks eetrisse jõudma enne aastavahetust," kergitab ta saladuskatet.

Vahur Kersna peatselt ilmuva raamatu kaanekujundus:

„Liblikad sümboliseerivad elu ilu, kergust ja elegantsi. Aga ka põhjalikku muutumist, maise eksistentsi lühidust ning kaduvust,“ ütles Kersna raamatu kaane stilistikat kommenteerides. "Ei jäta elamata" on kujundanud Asko Künnap.