2009. aastal lummas tervet Eestit Justin Petrone raamat "Minu Eesti", milles rullus lahti paari romantiline tutvumislugu: noor kriisis ameeriklane armub põnevasse eestlannast ajakirjanikku ning alustab teekonda, mis taastab noormehe usu endasse ja maailma. Nüüd on paraku romaan jõudnud lõpule ning mõlemal kirjanikul tuleb oma elus uut peatükki alustada.

"Me oleme Justiniga ära lahutanud abielu juba mõnda aega tagasi ja me oleme edasi sõbrad. Ma olen näiteks tema uue raamatu toimetaja," kirjutab Epp ja lisab, "Lubasime kord Justiniga (teineteisele ja paarile lähedasele), et hoiame lihtsalt kinni selle uudise, et me pole abielus. Aga täna keset päikeselist maanteed sõites sain ma aru, et see on valetamine. See on üks asi, miks mu sees kraabib. Ma ei taha valetada. Iga kord – juba väga kaua aega – olen ma valinud tõe rääkimist. Mismoodi ma saan teile silma vaadata, kes minu kaudu talle oma suvetervisi saadavad. Mulle aitab."

Lahkumineku täpse põhjuse jätab Epp Petrone esialgu enda teada. "Ja ärge midagi rohkem küsige. Ma ei vasta," hoiatab ka sotsiaalmeedia vahendusel uudist jaganud naine.

Aastal 2002 Soomes toimunud noorte ajakirjanike koolitusel kohtunud paari peres kasvab kolm tütart, kellest noorim sündis 2011. aasta sügisel. Praeguse seisuga elavad Epp ja Justin ning nende lapsed sõbralikult kõrvuti majades.