23-aastane Jordan, kes teenib leiba meigikunstnikuna, kinnitas Briti telesaates "This Morning", et ta ei sarnane väliselt oma iidolile.

"Ma ei näe absoluutselt Kimi moodi välja, ma ei taha välja näha nagu Kim. Kui ma näeks, nõuaksin oma raha tagasi," seletas ta tehtud iluoperatsioone.

Näkku jäädavalt tätoveeritud kulmude, peaaegu lõhkemiseni suurendatud huulte ja ilusüstidega kohendatud Jordan rääkis, et tegelikult tahaks ta endale Kardashiani kurikuulsat istmikku.

"Ma jumaldan Kimi peput - see on imetabane! Tahaksin endale sama suurt, kuid ma ei laseks implantaate panna. Olen uurinud kehakontuurimise protseduuride kohta ja tahan, et nad võtaksid mu kõhult ja seljalt rasva ning selle mu tagumikku paneksid," avaldas ta.

Jordanil kulub enda meikimiseks ja valmis panekuks päevas vähemalt kaks tundi. Ta on endiselt väga enesekindel ning ei lase ennast kriitikutest segada. "Ma armastan ennast ja oma välimust. Kui inimesed näevad miskit erilist, ei saa nad aru, et keegi saab olla ühekorraga eriline ja enesekindel!"