Kuum paar Kim Kardashian ja Kanye West või nagu rahvasuule meeldib kutsuda Kimye, käisid Prantsusmaal võimalikku pulmakohta üle kaemas. Daily Mail vahendab, et  pulmapaigana kaalutakse lossi, mis on Kimi enda soov, ent samas natuke ootamatu valik. Nimelt võib ülevaadatud loss ju paista vana ja väärikas, kus kanda uhket pulmakleiti, ent tegelikult on 24 kilomeetrit Pariisist eemal asuv ehitis kõigest kuus aastat vana. Totaalne petukas!

Toetudes The Sunile pole see aga nende suurim mure - Kimi ja Kanye kevadised pulmad Prantsusmaal on esialgu veel küsimärgi all, sest kahjuks ei saa välisriikide kodanikud tõotusi anda enne, kui on viibinud 40 päeva koha peal. West omab küll korterit Prantsusmaal, ent kuna see ei ole tema ametlik elukoht, siis ei piisa ka sellest. 

Üks anonüümne allikas on väitnud, et paar ei taha jääda häbisse, kui viimasel sekundil ilmneb Prantsusmaa seadustest tulenevalt veel mõni tõrge ja kaalutakse hoopis pidada see eriline päev Los Angeleses ning vaid mesinädalad Prantsusmaal.

"Mida aeg edasi, seda väiksemat ja intiimsemat pulma me tahame, isegi veel väiksemat, kui inimesed oskaksid ettegi kujutada," on Kim Kardashian öelnud.

Ootame põnevusega, mis sellest saagast saab ning kas Ameerika nn kuninglikkused ka lõpuks need tähtsaimad sõrmused vahetavad!