Jennifer Aniston

2000. aasta kevadel selgus, et Jennifer Aniston ei ole ajakirja Celebrity Skin sõber. Aniston kaebas Celebrity Skini kirjastaja kohtusse, kuna viimane avaldas fotod rinnahoidjata staarist oma tagahoovis päikest võtmas.

Hagi kohaselt rikkus ajakiri sellega Anistoni õigust eraelule.

Marie Fredrikson

Roxette´i lauljanna käis 2002. septembris operatsioonil, mille käigus tal eemaldati ajukasvaja. Jaanuaris kirjutas Expressen, et lauljannal avastati juba teine kasvaja.

Ajalehele kirjutatud kirjas ütles Fredrikssoni advokaat Leif Silbersky, et tegemist on valega ja nõudis avalikku vabandust ning 500 000 Rootsi krooni suurust hüvitist, mille Fredriksson plaanis Rootsi Vähiliidule annetada, teavitas The Sun.

David Beckham

Inglismaa jalgpallitäht David Beckham palkas 2011. aastal maailma tippadvokaadid ja läheb kohtusse, et kaitsta end USA prostituudi Irma Nici süüdistuste eest.

26-aastane Nici rääkis ajakirjandusele, et ta magas 2007. aastal New Yorgi Le Parker Meridieni hotellis Beckhamiga. Inglane olevat prostituudile maksnud ühe öö eest 3200 naelsterlingit.

Beckham, kes eitab seost lõbutüdrukuga, otsustas oma au kaitsmiseks prostituudi ütlused avaldanud In Touch ajakirja kohtusse kaevata.

Pool aastat hiljem selgus aga, et Los Angelese kohus lükkas Beckhami süüdistuse tagasi põhjendusega, et kõmuleht ei avaldanud kõnealust materjali pahatahtlikel eesmärkidel.

Adele

Adele andis sel aastal kohtusse Prantsuse ajakirja, mis avaldas pildid lauljatari väidetavast seksivideost. 23-aastane staar kinnitab, et fotodel pole tema, vahendas The Sun veebruaris. Adele advokaadid kinnitasid, et nende klient pole osalenud artiklis väidetud seksivideos. "Nendel fotodel pole meie klient. Sellised väited on valed ja erakordselt laimavad."

Demi Moore

See kaunitar läks kõmulehe vastu kohtusse 2008. aastal, kui temast avaldati pildid, mis on tehtud privaatsel Oscarite afterpartyl.

Vürst Albert

Monaco Vürst Albert ja tema abikaasa kaebavad kohtusse Prantsuse ajakirja L’Express, sest paari sõnul on ajakiri levitanud nende kohta kohutavat laimu, vahendab paari advokaat.

2011. aasta juulis levisid meedias uudised, kuidas Charlene üritas enne pulmi põgeneda, kuid ta saadi siiski lennujaamast kätte ja ta pass konfiskeeriti. Paari sõnul on see alatu laim.

Ajakirjale esitati kohtukutse privaatsusesse sekkumise ja ebakorrektsete faktide esitamise eest meedias, rääkis vürsti advokaat Thierry Lacoste.

Keira Knightley

Näitleja Keira Knightley kaebas 2007. aastal kohtusse Briti kõmulehe Daily Mail, kuna leht väitis, nagu oleks tal söömishäire.

Lisaks kaebas Knightley kohtusse vihje, nagu oleks tema andnud halba eeskuju, mis tõi kaasa teismelise tüdruku surnuksnäljutamise.

Lisa Marie Presley

See kaunitar kaebas kohtusse 2008. aastal Daily Maili, mis spekuleeris alatult tema kehakaalu tõusu teemadel ning see sisaldas sobimatuid paralleele naise surnud isa Elvise probleemidega.