Daily Mail vahendab, et Amber Heardi uus elukaaslane Elon Musk on Deppist veelgi rikkam, kuid suure tõenäosusega on Heardil veelgi väiksem võimalus oma uuelt mehelt miljoneid välja meelitada. Nimelt on tegemist mehega, kes juba esimest abielu sõlmides soovitas oma naisel allkirjastada kaval abieluvaraleping.

Justine Musk kirjeldas hiljem, kuidas tema abielu polnud kuigi pilvitu. Musk, kes oli esialgu inspireeriv kaaslane, teatas talle sageli: "Kui sa oleksid minu alluv, siis ma annaksin sulle kinga!" ja avaldas arvamust, et naine võiks ennast veelgi enam blondimaks värvida. Samas on Justine Musk kirjeldanud, et nad elasid mehega peadpööritavalt muinasjutulist elu - reisisid eralennukitega, pidustesid koos Hollywoodi staaridega ja puhkasid kõige müstilisemates paikades. Paraku teatas Elon Musk 8 aastat pärast abielu, et soovib lahutust ja siis avastas abikaasa, et oli öelnud lepingut läbi lugemata oma mehe varandusest lahku. Selleks ajaks oli Musk loonud juba eduka PayPali.

Elon Musk lahutas oma abielu näitleja Talulah Riley pärast, kellega abiellus aastal 2010 ja lahutas aastal 2012. Nad abiellusid uuesti aastal 2013 ja lahutasid aasta hiljem. Meedia kajastas huviga, kuidas abielu Elon Muskiga muutis brüneti Talulah Riley heleblondiks. Mehe maania blondiinide järele jätkub. Näiteks ajal, mil ta oli teist korda abielus Talulah Rileyga, asus ta jahtima Amber Heardi. Nimelt jäi seksikas blondiin Muskile silma filmi "Machete Kills" võtetel. Elon Musk kirjutas toona filmi režissöörile Robert Rodriguezele mitu kirja, kus palus kohtumist Amber Heardiga. Muu hulgas seisis kirjas: "Ma tean, et ta on suhtes, kui ta tundub põnev inimene, kellega kohtuda."

Kui algas Amber Heardi ja Johnny Deppi skandaalne lahutus, nägi Musk oma võimalust ja möödunud aastal hakkas paar kohtuma. Hetkel elavad nad koos Muski uues20 miljonit naela maksvas ultra moodas villas Los Angeleses. Musk on tuntud autode kollektsioneerimise poolest ja talle kuulub ka Lotus Esprit James Bondi filmist The Spy Who Loved Me. Täiuslik auto, millega oma uut trofeed nimega Amber Heard ringi sõidutada.