Ajalehele LP antud avameelses intervjuus paljastab ta veidi selle kohta:"Mul on seal stuudio, kus harjutan ja loon, kõik eluks vajalik. Teisalt elan väga lihtsat elu: kannan vett ja teen iga päev sauna, söön võimalikult palju kohalikku toitu ja elan nii looduslähedaselt, kui saan.”

"Mul on mõned hästi haiged fännid, nii et turvalisuse huvides ei ütle ma muud, kui et see asub Lõuna-Eestis,” märgib ta. "On mõned väga haiged inimesed, kes jälitavad, ahistavad, kirjutavad ja lähevad kas või mu pereliikmete juurde tööle, et mulle lähemale jõuda. Väga kõhedaid tüüpe on,” kirjeldab Kerli, et mitte kõik pole sõbralikud, armsad ega heatahtlikud.

Eesti meelelahutusmaailma köögipool pole Kerli sõnul nii kaugele jõudnud, et liiga pealetükkivaid fänne osataks artistidest näiteks kontsertidel eemal hoida. "Tihti öeldakse, et meil siin staare ei ole ja pole vaja endale midagi ette kujutada. Aga mul on juhtunud näiteks nii, et Eesti muusikaauhindade jagamisel leidsin oma garderoobist täiesti suvalised inimesed. Turvasüsteemi eriti ei ole, sest enamasti on ju kõik hästi, kõik on tuttavad ja sõbrad,” räägib ta, soovimata teemal pikemalt peatuda.