“Ma ei ole mitte midagi valesti teinud. Mu südametunnistus on täiesti puhas. Ma tean, et see skeem on nii suur ja nüüd need inimesed on surutud nurka. Inimesed, kes on aastakümneid teinud väga palju haiget ja rõvedusi noortele — nad on lõpuks päevavalgele toodud. Hädas inimese viimane kaitserefleks on lausvale ja lausvale vastu on raske minna,” kommenteeris Sükijainen.

“Tema advokaadi väitel oleme olnud intiimsuhtes, mistõttu see on täiesti lausvale, ma ikka tean, kellega ma olen seksinud ja kellega mitte. Ma peaksin olema paberitega hull, kui ma teen sellise loo — väidan, uurin, kaagutan igal pool, et kõik saaksid teada ja siis ise olen asjaosalistega kuskil sama skeemi teinud — täie mõistusega inimene ei tee seda!” sõnas Sükijainen.

“See kõik on naeruväärne — tule näita mulle mingisugune tõend! Kas te tõesti mäletate, mis teie tegite 10 aastat tagasi? Kindlasti, kui mul oleks see meelde tulnud, oleks ma sellega oma lugu alustanud. See oleks näidanud, et juba 10 aastat tagasi, juba alaealistega, ja mitte ainult Laura Kõrgemäe kaudu, on see mees üritanud naisi saada,” rääkis Sükijainen raadioeetris.

Star FM hommikuprogramm uuris, et kui palju Keilil 10 aasta tagusest olukorrast meeles on?

“Ma suurt midagi ei mäleta, kuna see oli nii tühine. Sel ajal oli mul igasuguseid vestlusi, kohtumisi. Kui sa töötad aktiivse modellina, siis tutvudki paljude inimestega,” sõnas ta ja lisas, et talle ie tehtud toona siivutuid ettepanekuid.

“Kui oleks keegi seal mulle toorelt raha ja seksi pakkunud, oleks kindlasti ma läinud koju ema juurde, et appi, mis mulle just tehti. Mu vanemad olid sellised, et nad ei lubanud mul 17-aastasena ka kell 21 õhtul väljas olla. Inimesed, kes mind tunnevad, teavad, et kui ma oleks elanud laia elu Iraani vanamehe kulul, siis see oleks Tartu tüdruku puhul ikka väga hästi välja paistnud,” sõnas Sükijainen.

"Reporteri" eetris näidati ka üht kirja, mis peaks tõestama justkui Sükijaineni ja Zandi vahelisi suhteid. "Aga vaadake seda kirja! Kuidas “Pealtnägija” teeb selliseid lugusid — ametlik kiri, kõik on tõestatud, näitavad seda kirja, näitab alla joonitud lehte. Mis seal “Reporteris” oli — ma oleks võinud Wordis ka sellise valmis trükkida — lihtsalt mingi punane lause, kas see kiri üldse reaalselt on olemas?" püstitab Sükijainen küsimuse.

"Arvestades seda, millise PR käki “Reporter” tegi, et nad nüüd astusid seda inimest kaitsma, sest tema kaitseadvokaat Indrek Leppik, kelle abikaasa on “Reporteris” töötav Elo Mõttus-Leppik. Ja Leppiku kolleeg, härra Karl Paadam, nad mõlemad töötavad PWHC Legal büroos ja äriregistrist võib igaüks vaadata, et Paadam on Zandiga varem äri ajanud. Kuidagi liiga kahtlased seosed!" toob Sükijainen veel ühe vasturääkivuse välja.

"Ja kuidas oli kokku pandud lugu! Ma mäletan väga hästi, kuidas ma intervjuu andsin. Lause “10 aastat tagasi toimunud kohtumisi on raske mäletada”, oli pandud “Reporteris” sinna, et “on raske mäletada, et” olen temaga seksinud,” on Keili imestunud.

“Mul pole mitte midagi varjata. Samas, vaadake, kus on Zand ja Laura Kõrgemäe — ühtegi kommentaari pole antud. Neile on antud kõik võimalused rääkida, aga nemad millegipärast ei ütle ühtegi sõna. Kas süütu inimene käitub nii? Minu meelest mitte!” sõnas Sükijainen.