Meghan on suunanäitaja

Harry on suhteliselt närviline, tema suhe pressiga ei ole kunagi olnud väga sõbralik. Näitlejanna Meghan aga tunneb end kaamerate ees kui kala vees ning tema žestid ja hoiak näitavad, et ta julgustab ja innustab Harryt ning kogu pressisuhtlus jääb enamjaolt tema õlgadele.

Kehakeel

Harry on kõrvuni armunud

Prints, kes on tuntud kloun ja šõumees ei tunne ennast ametlikel üritustel nagu näiteks iseenda kihlusest teatamine kuigi mugavalt. Ta otsib tuge oma kallimalt, hoiab tal kaitsvalt ümbert kinni ja tema muiged ning Meghani poole pööratud keha näitavad, et ta on tõesti oma armsamast pööraselt sisse võetud.

Kehakeel

Meghan tunneb end mugavalt ja julgustab Harryt

Meghan patsutas julgustavalt Harry kätt, kui nad kaamerate ette tulid. Iga kord, kui paarike poosi vahetas, pani Meghan käe Harry käsivarrele, näidates, et tema on vastutav selle eest, kuidas nad välja näevad. Naine oli esimene, kes fotograafidele naeratas ja lehvitas, Harry kopeeris teda sekundike hiljem. Mõne aja pärast haaras Meghan Harry käe enda pihku, näidates tugevaid tundeid ja ühtekuuluvust. Lõpuks võttis ta Harry embusesse ja asetas oma käe mehe rinnale, näidates kogu maailmale: see mees on minu!

Kehakeel

Kehakeel

Kehakeel

Paarike toetab teineteist

Kui paarike kaamerate eest eemaldus, põimisid nad käed ümber teineteise ja vaatasid armunult üksteisele otsa. Mõlemad olid rahul ja õnnelikud ning üksmeel, mis nende vahel valitseb, paistis kaugele.

Kehakeel
Kehakeel
Allikas: The Sun