Kolis teise haiglasse

Sel aastal Kätlinist lugu kirjutades jäi meel eriti kurvaks, sest muresid oli tütarlapsel ja tema vapral emal Leila Pillail küllaga.

Selgus, et selle aasta tähtsündmuseks sai Kätlini jaoks tõdemus, et ta peab oma pikaaegsest kodust, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastehaiglast välja kolima.

"Nüüd on ta täisealine ja tema uueks elukohaks sai alates oktoobri lõpust Tartu Ülikooli Kliinikumi Kopsukliinik," rääkis ema.

Kätlini palat on esimesel korrusel ja ta hakkab vaikselt sealse korraga kohanema. Kõige raskem on leppida sellega, et kui Lastehaiglas sai ema Leila Kätlinile öösel seltsiks olla, siis uues haiglas on uus kord. Ema saab olla tütre juures õhtuni, läheb siis koju ja hommikul kella kaheksa paiku tuleb taas Kätu juurde tagasi.

Aitäh, head annetajad!

Kätlin ja tema ema vajasid ka pisikest külmikut ning mikrolaineahju, mille jaoks Publik kogus Kätlini kontole lugejatelt raha.

"Me saime ühelt healt inimeselt väikese külmiku ja täname teda väga. Samuti saime osta pisikese mikrolaineahju," rõõmustab Leila Pillai Publikuga vesteldes.

Raha laekus lugejatelt Kätlinile 700 eurot ja see on ema sõnul nende jaoks väga suur summa. "Mina käin hetkel vaid kahel nädalal päevas tööl ja ülejäänud aeg on pühendatud Kätule. Õnneks on Kätlin ka ise rahaga mõistlik, ta saab aru, et ülejäänud raha läheb kasutusele vaid erandjuhtudel, muidu kasutame oma pisikesi sissetulekuid."

Ema kiidab, et kuigi Kätlin vaimustub kõikvõimalikest pealuudega T-särkidest, soovib juuksepikendusi ja pealuuga sõrmust, hoiab ta end tagasi ja ei osta midagi niisama.

"Me täname kõiki, kes meid on toetanud. Täname südamest ka neid inimesi, kes on käinud Kätlinil külas, ta päevad on siis rõõmsamad ja ta ärkab justkui üles. Aitäh, et olete Kätlinile oma aega pühendanud."

Kui Sa soovid aidata Kätlinit materiaalselt aidata, tee väike annetus kontole: 10010645309010, Kätlin Pillai, märgusõna: KÄTU