Töötasu pole sentigi saanud

Kati lahkus enda sõnul saatetiimist juba kuu aega tagasi pärast seda, kui tema telefoniarve oli kolm kuud maksmata. "Arved ei olnud suured, nii 24-26 eurot. Kuigi ma palusin Kristil vähemalt ühe kuu arve tasuda, ta seda ei teinud," räägib Kati, kelle arveid maksab üldjuhul Jaan Toots, kuid tööga seotud kõnede eest oleks pidanud maksma "Kodutunde" tiim. 

Samuti ei õnnestunud Katil saada töölepingut, kuigi naine seda endise personalitöötajana korduvalt nõudis. "Ta saatis mulle mingi suvalise paberi, mille mina ümber tegin ja talle tagasi saatsin," rääkis Kati, et lepingus ei olnud kirjas üldsegi tema töökirjelust.

"Seejärel sain laupäeva öösel kell kaks sõnumi, et mina nõuan raha," on Kati saate produtsendi käitumisest üllatunud.

Kui Kati otsustas, et ta lahkub saatetiimist, oli Kristi Nilov talle ette visanud paberi, et Kati sellele alla kirjutaks. Kati keeldus tagantjärele seda tegemast, mõistes, et sellest võib hiljem tulla pigem kahju kui kasu.

Kati värvis seina, Kristi kimus auto juures suitsu

Väikese lapse kõrvalt "Kodutunnet" tegema läinud Kati oli üllatunud ka sellest, et kuigi saate eesmärk oli teha head, siis produtsendi silmist seda välja lugeda ei saanud.

"Mina ajasin kõik kontaktid välja. Mina reaalselt otsisin inimesed," räägib saate assistendina töötanud Kati, kes tegi kokku viis "Kodutunde" saadet.

Värvika seigana meenutab Kati seda, et kui ajaga läks kiireks ja tööd oli vaja lõpetada, haaras Kati põrandalapi või pintsli, et kõik õigeaegselt valmis saaks, sellal kui Kristi Nilov auto juures suitsu kimus.

Jaan aitas saatele auto välja kaubelda

Ka selle väitega, just nagu oleks Jaan Toots naistevahelistesse suhetesse sekkunud, lükkab Kati kategooriliselt tagasi.

"Jaan aitas saatele Info Autolt bussi välja ajada," rääkis Kati, et tänu autofirma ja perekond Tootside heale suhtele oli Info Auto nõus "Kodutundele" bussi eraldama. Üldse olevat Jaan Kati tegemisi pigem toetanud kui takistanud, kuigi saate tegemine võttis noore ema elust korraliku aja.

Ka teistele saatetegijatele ollakse võlgu

Kati räägib, et tema pole ainus, kes oma teenitud palka pole kätte saanud. "Tal on eelmisest hooajast tasumata paljudele inimestele," kinnitab Kati, et Kristi Nilovil on veel tasumata arveid. Samuti oli möödunud hooajal lahkunud saatetiimis valitseva tohuvabohu tõttu eelmine assistent, kelle asemele Kati tööle läks.

Kati kinnitab, et tänases Õhtulehes ilmunud lugu, kus süüdistatakse saate produtsenti väljapressimises vastab 100% tõele.

"Selline produtsent ei ela kaua, ta kõrbeb," usub Kati.

"Sellel inimesed on tõsised probleemid"

Kati, kes ei mõista, miks just tema on produtsendile jalgu jäänud, nimetab Kristi Nilovit probleemseks: "Ta pole kuldne inimene."

"Mina olen olnud kaheksa aastat meedial hambus ja minu luukered on kõik kapist väljas," ei karda Kati Toots enda maine pärast, kuid lisab, et Kristi Nilovi kapp on luukeresid aga paksult täis.

"Sellel inimesel on tõsised probleemid," võtab Kati jutu lõpetuseks kokku.