Kate Middleton on ajaloo esimene kuninglik kihlatu, kes on ostsustanud pulmade-eelse öö veeta mitte Buckinghami palees, vaid hoopiski luksuslikus hotellis, mis asub palee läheduses.

Miss Middleton on valinud selleks Londoni ülikallis Belgrave rajoonis asuva Goringi nimelise hotelli, kust ta alustab reede hommikul koos oma isa Michael Middletoniga teekonda Westminster Abbey katedraali poole.


Goring Hotell on brittide seas tuntud kui rikaste ja kuulsate lemmikpaiku ning nad on teinud ettevalmistusi Kate Middletoni tulekuks juba pool aastat. Kohavalik oli pruudi isiklik soov.

“Kate on oma perele väga lähedane ning see oli tema otsus veeta pulmade eelne õhtu oma vanemate ja pere ringis,” selgitas üks talle lähedalseisev allikas.


Kate veedab neljapäeva öö Goring Hotelli Kuninglikus sviidis (Royal Suite), mis maksaks tavakülastajale üheks õhtuks viis tuhat naela. Selles toas on suur voodi, elutuba ning 19. sajandist päris vannituba. Kuningliku sviidi Prantsuse aknad avanevad Juliet' nimelisele rõdule.

Kate’i ema Carole ning õde Pippa magavad ööl enne pulmi printsessi kõrvaltoas.

Sada aastat vana Goring Hotelli juhib juba neljandat põlvkonda Goring perekond, kes on Kate Middletoni tuleku puhul tema sviiti uuendanud ja moderniseerinud 150 000 naela eest. Tuppa on lisatud käsitsi lihvitud antiiki, ülikalleid peegleid, ornamente ja kõike muud printsessilikku. Kate Middletoni toa seinad on kaetud siidiga, mille ruutmeetri hind on viissada naela. Isegi printsessi vannitoas ripub hinnaline õlimaal. Hotelli vaibad on paigutatud sama firma poolt, mis hoolitseb Prantsuse Versailles lossi põrandakatete eest.


Kate Middleton lahkub reede hommikul hotellist koos oma isa, Michael Middletoniga briti aja järgi täpselt kell 10.51. Kate’i ema Carole ning vend James lahkuvad samast hotellist kell 10.20 hommikul.

Prints Charles ja Camilla asuvad Westminster Abbey katedraali poole teele Buckinghami paleest kell 10.42 ning Kuninganna Elizabeth ning Prints Philip 10.45.