Kuna suurte miinuskraadidega kipuvad paljusid naisi kimbutama nahamured, ennekõike kuivus, palusime Härmatil jagada nõuandeid sellega toimetulekuks. "Kasukateks-sallideks on nahale kreemid, maskid, koorijad."

Anne & Stiili ilutoimetaja ja porjektijuhina töötava Härmati talveilma nahahoolduse kolm käsku on: koori, niisuta ja toida.

Härmat selgitab: "Koorides regulaarselt oma nahka, me eemaldame vanad naharakud ja nahal on kergem omastada toiteaineid kreemist. Kel tundlik nahk, siis tasuks eelistada teradega koorija asemel ensüümidega koostist."

Abi rasvastest toodetest: "Niisuta oma nahka talvel kraad tõhusama koostisega kreemiga kui suvel - igasugu iluõlid on hea turgutus talvekülmast räsitud nahale. Kuna talvel huugavad toas küttekehad, mis kuivatavad õhku ja tihedamini leotame end ka pikalt kuuma dušši all, muutub sellest ka nahk rabedamaks ja kuivemaks. Oleks tark tegu soetada õhuniisutaja, mis aitab toas niiskusetasakaalu hoida."

Lisaks tuleks hoida nii keha kui juukseid: "Toida oma nahka toitvate maskidega kord nädalas, sa aitad naharakkudel ammutada jõudu ja luua kaitsebarjääri välistingimuste vastu. Huulepalsam on tark tasku pista, et vajadusel musisuu kaitsva looriga katta. Eelista looduslikke naturaalseid vahasid ja õlisid sisaldavaid palsameid. Ka ei tohiks unustada keha - lisa kehakreemi kohe duši alt tulles, sest on tehtud kindlaks, et nahapoorid on kõige vastuvõtlikumad kreemimolekulidele 3 minutit peale veeprotseduuride võtmist. Juuste kaitseks kanna mütsi ja kasuta spetsiaalseid talvehooaja tooteid ja väljatöötatud sarju. Juukseõli on ka siin kindlasti omal kohal."