Aastal 2006 mängis Helen Mirren filmis "Queen" kuningannat ja pälvis muuhulgas selle eest ka filmimaailma kõrgeima autasu, Oscari. Kuninganna ise pole kunagi kommenteerinud Mirreni osatäitmist, kuid ta on selle omal viisil heaks kiitnud. Kuninganna on aastaid kutsunud Helen Mirrenit erinevatele vastuvõttudele ja samuti on näitlejatar pälvinud aadliseisuse tiitli dame.

Kuninganna Elizabeth II puhul on sageli räägitud sellest, et talle on antud kõik omadused, mis on olemas ühel tõelisel staaril. Inglismaa kõige vanemat monarhi fännavad ka näitlejad Uma Thurman ja Daniel Craig, kellega koos avas kuninganna Londonis toimunud olümpiamängud.

Samuti on kuningannal noorema generatsiooni seas fänne - temast peavad lugu nii Obamade tütred kui ka näitlejapaari Jolie-Pitt lapsed.

Kuid kuningannal on olnud suuri fänne ka minevikus, keda kuninganna on samuti imetlenud. Ta kutsus aastal 1956 oma vastuvõtule Ameerika sekspommi Marilyn Monroe ning kaks aastat pärast president Kennedy atendaati kohtus ta Jacqueline Kennedyga. Kuningannaga kohtumise au on pälvinud näitlejad Catherine Denevue, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Halle Berry, Madonna ja omaaegne tütarlastebänd Spice Girls.

Kuninganna Elizabethi hinnatakse enim selle eest, et muutunud maailmas on ta jäänud alati iseendaks.