"Sain ühe suure kogemuse võrra rikkamaks. See on ainukordne ja meeletu kogemus. Soovitan Eesti Laulul kindlasti osaleda," sõnas konkursi võitja Tanja Mihhailova.

"Noh, esinemisi ja tööd on palju, kuid mul on muidugi fänne juurde tulnud ja ka välismaalt kirjutatakse palju kirju ning kuulatakse minu lugusid," rääkis Tanja, mida Eurovisionil käimine talle juurde andnud on.

"Ma ei mõelnud, et ma võidan. Kõik ju tahavad, aga eelkõige läksin sinna, et suurel laval esineda."

Küsimusele, kas Tanja ka 2015. aasta konkursil osaleb, lauljanna kindlat vastust ei osanudki anda. "Ma ei teagi. Võib-olla. See on suur närvide mäng ning kui ma taas seldamaks tahan saada, siis kindlasti," naljatas Tanja.

Eelmisel aastal oli konkursile soovijate hulk rekordiline. Heidy Purga: "Nagu Tanja ütles, et neid saateid ei ole palju, kus muusikat näidatakse. Suurimaid muusikaprojekte on vähe. Eesti Laul annab artistile esinemiskogemuse ja ka artisti promovõimaluse."

Eesti Laul 2015 toob endaga kaasa muudatusi. Saateperiood on liikunud varasemaks, võitja kuulutatakse välja juba 21. veebruaril. Teine muudatus on sisuline, senise kahe superfinalisti asemel jääb esikoha eest viimases voorus võistlema kolm laulu.

Eesti Laul 2015 produtsendi Heidy Purga sõnul annab uute reeglitega superfinaal publikule suurema valikuvõimaluse oma hääle andmisel ning tekitab tihedama võistlusmomendi. "Loodetavasti ei jäta see olukord kedagi külmaks kui nende lemmiku saatus hakkab sõltuma just superfinaali hääletusest," kommenteeris Purga.

Eesti Laul 2015 ajakava:
Heliteoseid saab konkursile esitada kuni 1. detsembrini 2014, kell 15.00
Žürii valib nende hulgast 20 parimat ja avalikustab need hiljemalt 5. detsembril 2014
Esimene poolfinaal toimub 7. veebruaril 2015
Teine poolfinaal toimub 14. veebruaril 2015
Finaal toimub 21. veebruaril 2015