Pilte vaadates jäi õhku vaid üks küsimus: mida võiks küll nendest skandaalsetest kaadritest arvata Mihklesoni veetlev vandeadvokaadist elukaaslane Triin Ploomipuu? Publikule on tänaseks teada, et Marko Mihkelsoni ja Triin Ploomipuu teed olid selleks ajaks väidetavalt juba lahus ja nii võis Mihkelson lasta käed vabalt seiklema. 

Enne Ploomipuuga kohtumist elas Mihkelson koos eduka äridaami Joanne Vaughaniga - naine oli rahvusvahelisele hotellidele ja restoranidele tarkvarasüsteeme müüva firma HRS juht ja omanik. Nende elu kulges mere äärses stiilses eramus Rohuneemes. Joanne armastas ratsutada ja hoidis Lagedi mõisas oma kaht hobust. Aasta 2003 1. september oli Mihkelsonile ja Joannele suur rõõmupäev. Just esimesel koolipäeval said neist pisitütre Rosemary vanemad. Piiga tuli ilmale Helsingi keskhaiglas. Kuid viis aastat hiljem puhusid suhtes jäised tuuled ja Kroonika kirjutas, et Mihkelson on oma tütre emast Joannast läinud lahku. Samas artiklis märgiti, et mees pole vallalise elu kaua maitsnud ja hõljub uutes armutaeva kõrgustes. Toona oligi poliitik leidnud uue kaaslase - endast kümme aastat noorema Ploomipuu. 

Nad tundusid täiuslik paar - nutikas poliitik ja vandeadvokaat! Nimelt liitus Triin Ploomipuu vandeadvokaadibüroo Boreniusega aastal 2006 ning on Eesti Advokatuuri liige aastast 2005. Läinud aastal väisasid Mihkleson ja Ploomipuu ühiselt presidendi vastuvõttu, kuid rohkem pole paari enam koos nähtud. 

Publik tundis huvi, kas Marko Mihkelsoni ja Triin Ploomipuu elus on kõik korras või vastavad tõele kuulujutud, et paar on lahku läinud? Mihkelson kinnitab, et nad on absoluutselt koos. Triin Ploomipuu ei soovi aga Publikuga mitte ühelgi teemal rääkida ja lõpetab kõne helikiirusel.