Ettevaatus ennekõike!

"Ma ise käitusin valesti, sest seal (Christian Dior Dior Addict Lip Maximizer huuleläikel - toim.) oli küll kirjas, et kui huuled on tundlikud, siis ei tasu peale määrida," tõdeb Galojan Publikule.

"Alles pärast lugesin. Ma ei suhtunud tootesse piisava ettevaatlikkusega."

VAATA Galojani huuli ENNE läike kasutamist:


Huuled võtsid naisel juba mõne päevaga oma tavapärased mõõtmed. "Meedia ei konsulteerinud minuga neid lugusid kirjutades üldse ning Diori vastu ei ole mul etteheiteid. Soovitan ka teistel lugeda tähelepanelikumalt, mida toodetele kirjutatud on. Seal (huuleläikel) on väga hoiatav tekst," lisab naine.

Kiidab Diori

"Tundliku nahaga inimesed peaksid ise ettevaatlikumad olema. Ma ei taha, et Dior selle loo pärast halba vastukaja saaks," teab Galojan ja lisab, et valuraha ta Diorilt nõudma ei hakka.

Galojan lisab, et kasutab ka Diori ripsmetušši ja see on väga hea.

Nii telesaates "Õhtusöök viiele" kui ja hiljutises intervjuus ajakirjale Kroonika kinnitas Galojan, et pole botoxit huultesse süstida lasknud.

VAATA Galojani huuli PÄRAST läike kasutamist:


 

Kõige ihaldusväärsem toode

Diori esindaja Eestis Piret Susi ütleb: "Tean Anna-Maria Galojani lugu vaid põgusalt, seega ei saa ma anda konkreetset kommentaari."

Küll aga nendib ta, et Dior Lip Maximizer Collagen Active toote näol on tegu kõige populaarsema ja müüdavama tootega Diori huuletoodete valikust ja negatiivne tagasiside nii toime kui ka allergia osas tal puudub.

"Toote eesmärgiks on stimuleerida kollageeni moodustumist naharakkudes ja seeläbi anda huultele volüümi ning joonistada paremini välja huulekontuur," täpsustab Susi.

Loe juba homme Publikust meeleolukat EKSPERIMENTI, kus testime palju kõmu tekitanud Dior Lip Maximizer Collagen Active huuleläiget!