Kuid viimastel aastatel on lauljanna teinud kõva tagasituleku. Naisel on pikaajaline lepping Las Vegase suurejooneliste show'de tegemiseks ning tema lepingutasud küündivad 35 miljoni dollarini, vahendab Businessinsider.

Ent pealtvaatajad tunnevad Britney ängi, naine olevat justkui alistatud ja peetakse tööloomana. Nimelt otsustab Britney isa ka tema töö üle ning määrab, milliseid projekte lauljanna ette peab võtma. Nii ongi välja kujunenud, et Britney esineb mitmel õhtul nädalal Las Vegases, tegeleb oma brändide loomisega ja nüüd on andmas välja ka oma järgmist kauamängivat.

Britneyle kehtivad umbes samasugused meetmed, mida harilikult rakendatakse väga ebastabiilse vaimse tervisega haigetele, kel puudub võime adekvaatselt asju hinnata ja omadega toime tulla.

Lauljanna peab kõik oma käigud, ostud ja otsused kooskõlastama advokaadi ja isaga, sinna hulka kuulub isegi pangakaardi kasutamine kohvikutes. Spearsi ihuadvokaat teenib 2 miljonit dollarit aastas üksnes Spearsi tegemistel silma peal hoidmise eest ning Spearsi isa maksab endale palka 130 000 dollarit aastas.

Kuigi Britneyt on süüdistatud külmuses, ükskõiksuses ja elukauguses, jagas popstaar eelmisel aastal oma tundeid People Magazine'iga ning ütles, et ta on õnnelikum kui kunagi varem ja tunneb end suurepäraselt.