Uksehoidja Abdulrahman, kellele suruti külm relvatoru kuklasse, kirjeldas Daily Mailile oma kogemust ning rääkis, et juhtis hotelliomanike tähelepanu puudulikele turvameetmetele juba kuus aastat tagasi.

Nimelt saatis mees hotelli juhtkonnale kirja, milles loetles üles kõik veakohad turvasüsteemis. Näiteks on maja peaukse ees vaid üks turvakaamera, mis ei ole juba aastaid toiminud. Samuti pole ukse turvakoodi mitu aastat muudetud ning seda teavad liiga paljud inimesed. Kurioosne on asjaolu, et Abdulrahman läkitas kirja juba aastal 2010.

Abdulrahmani sõnul sai Kim Kardashiani õõvatekitav rööv toimuda vaid tänu sellele, et hotellipidajad ei hoolinud turvalisusest ja lasid sel juhtuda. Samuti ei lukustata mehe sõnul korralikult hotelli uksi.

Vaata videost, kuidas Daily Online katsetab hotelli turvalisust!

Põhja-Alžeeriast pärit mees elab Pariisis juba aastaid ning teeb seal oma doktorikraadi ning traagilisel ööl oli ta ainus hotelli töötaja, kes jälgis külaliste ja kõrvaliste isikute liikumist. Abdulrahman pidi ka umbkeelsete röövlite jaoks tõlketööd tegema.

Kim Kardashiani külaliskorteri uks oli väga tavaline ja küllaltki lihtsasti avatava lukuga. Samuti polnud Kimi ukse läheduses ühtki turvameest.

Abdulrahman on väga vihane ja pettunud ning kavatseb hotelli kohtusse kaevata. "Ma ütlesin neile, et vaadake nüüd, millega hakkama saite! Mida ma teile kuus aastat rääkinud olen? Turvakaamerad ja teised asjad ongi selliste olukordade ennetamiseks. Järgmisel korral võib keegi surma saada," sõnas mees pahaselt.