Kersna postitas aga oma sotsiaalmeediasse järgneva sõnumi, milles paljastas Kärmase kibeda pettumuskirja:
"Head sõbrad, mul on täna üks natuke kurvapoolne uudis. Eile hommikul sain vanalt relvavennalt Mihkel Kärmaselt kirja, kus ta kolmapäevasesse "Pealtnägijasse" planeeritud minu ja Madis Jürgeni vahelise vestluse kohta ütles järgmist: "Arvestades, et oleme sattunud raamatu turundusveskisse, otsustasime, et ei kasuta intervjuud "Pealtnägija" reklaamis. Kuna neid kajastusi on olnud juba nii massiivselt, alustades Delfist ja "Reporterist", lõpetades raadios toimuvate tarbijamängudega, siis vaatame, mida meil üldse kolmapäeval lisada on. Nagu Vahur ise on meid õpetanud - kui midagi öelda ei ole, tuleb seda teha võimalikult lühidalt."

Teades, kui tundlik on Mihkel taoliste loomingulis-eetiliste dilemmade puhul, saatsin talle sõna, et mõistes tema muret ja sügavalt respekteerides kogenud tippajakirjanike sisetunnet, toetan kindlasti "Pealtnägija" toimetuse võimalikku otsust seda intervjuud mitte näidata. Vastumeelselt ja pika hambaga küpsetatud toit kannab paha energiat, ei tee õnnelikuks ei kokka ega sööjat. Kuna raha on aga juba raisatud, lugu salvestatud ning minu hinnangul on Madis Jürgen teinud ETV keskmisest silmapaistvalt erinevat tööd, siis võiksime selle rohkem kui tunnise jutuajamise ise Madisega ühelpäeval kokku lõigata. Tulem võiks eetris olla näiteks minu 100. sünniaastapäeval 4. aprillil 2062.

Vabandan kõigi vanade heade kolleegide ees ajakulu ja tekitatud ebamugavuste pärast. Vabandan Madise ees nähtud vaeva ja raisatud energia eest."

ERRi ametlik vastus: Vahur Kersna intervjuu väljajätmine "Pealtnägijast" ei ole plaanis olnud. Käib tavapärane toimetuslik arutelu selle üle, kuidas ja mis vormis lugu esitada, et see kõige paremini vaataja huve teeniks. Milliseks Kersna intervjuu täpselt kujuneb, näeb ETVst juba homme õhtul kell 20.05.

Lõhnab väga tõsise turunduskampaania järele!