"Mu viimane suhe oli nii ideaalne, et nüüd on vaja harjuda, et sellest üle saada. Kui lähed tüli ja pahandustega lahku, on lihtsam, aga kui ei ole ühtegi tüli ega ka petmist mitte, on raske. Siis on väga raske," lausub Karl. "Viimane suhe oli väga pikk. Seal mängis rohkem rolli tüdruku tervis kui miski muu. Ta tahtis enda jaoks rohkem aega, kui ta minu juures seda leidis..."

Sa ei ole temast siiani päris üle saanud?

Ma tunnen, et see on võtnud rohkem aega, kui ma arvasin. Tema arvas ka, et ma saan kiiremini üle. Aga noh, ma tean, et see seis on meie vahel pöördumatu, paratamatu, siin ei ole midagi teha.

Tema on oma eluga edasi läinud?

Selles mõttes edasi läinud, et ta on saanud enda jaoks palju rohkem aega ja palju tööd teha, aga ma ei tea küll, et tal kedagi oleks. Ta elab kodus ema-isa juures. Kui tal keegi oleks, oleks mul võib-olla lihtsam.

Oled sa mõelnud, miks on su suhted läbi saanud? Kindlasti pole needki olnud pilvitud liidud, aga nii mõnigi paar on ju lausa keskkooli lõpuklassist endiselt koos...

Jah, aga... Artistielu on natuke teine. Sa oled ju kogu aeg ära. Ja loomulikult ei talu ükski naine seda, et kõik tähtpäevad on teine pool mängul – see on raske ja tekitab lõpuks pingeid. Ja see lõhub viimaks ära kõik selle, mille nimel sa oled püüdnud.

Loe Karl Madise pihtimust selle nädala Kroonikast!


Veel värskes Kroonikas:

*Eksklusiiv! Laulja Liis Lemsalu ja muusik Rene Puura räägivad esmakordselt oma suhtest

*Sarja „Õnne 13“ täht Anti Kobin: Istusin voodiäärel, suitsetasin hullumoodi ja poetasin pisara

*Meelelahutusärimees Sten-Erik Jantsonil löödi silm siniseks

*Lauljanna Eda-Ines Etti seiklusrikkad päevad Mehhikos

*Grete Kleini uus kallim on politseinik