Nii kirjutatakse koos muusikutega proovikas uut muusikat ja Taukari viimane singel "Kõik kordub" on kusjuures üleüldse puhas proovikajämmi tulemus. "Pigem olen ma sotsiaalne laulukirjutaja," ütleb ta, kuid lisab, et pingeolukorras või üleväsinuna töötab aju hoopis teistmoodi ja ka see on tema uuele loomingule soodne pinnas.

Taukar on üks neist noortest artistidest, kelle elu on televisioon täielikult muutnud ning seda peab ajakirjandust tudeerinud Taukar kõige võimsamaks meediumiks. "Kindlasti saab ka ilma selleta, aga professionaaliks olemist televisoon ei sega. Mina olen saanud paari aastaga telest suure kogemuse, seda ka üleüldise meeskonnatöö ja produktsiooni mõistes," ütleb ta.

"Enne staarisaadet polnud ma ühegi hääleseadjaga kunagi kokku puutunud ning Maikeniga tegin paari kuuga ikka väga suure hüppe," meenutab ta, kuid paljastab, et on kindel, et ka ilma saateta oleks ta täna kindlasti muusik, kuid kas sellises mastaabis ja tempos, see on iseasi.

Kõikvõimalikesse glamuuriüritustesse ja enesepromomisse Taukar aga ei usu. "Sisutühi promo pigem devalveerib artisti. Ma olen kõikidele veebimeedia portaalidele öelnud, et kui mul ei ole uut muusikat või ettevõtmisi, millest parasjagu rääkida, siis küsimustele mu lemmikjäätise või sokivärvi kohta ma jätan hea meelega vastamata," võtab ta asja kokku.

Koos andeka kitarristi Eric Kammistega alustataksegi juba 1. juulil Tallinnas Al Bastione suveaias akustilist suvetuuri, et nelja juulikuu õhtusse tuua hea meeleolu, mida üheskoos sõpradega jagada.