Väljaande Page Six andmete kohaselt on Jay Z'l oma semu pöörastest tegudest kopp ees ja räpparite vahel kerkiva vihavaenu taga ei ole ei keegi muu, kui Beyoncé, kes ei salli Kanye kaasat Kim Kardashiani silma otsaski. "Talle pole kunagi Kim meeldinud. Ta on peamiselt pidanud teda taluma nende abikaasade sõpruse ja ühiste tuttavate pärast. Ta on alati tema vastu jahe olnud. Viimane kord, kui nad koos aega veetsid, oli Beyoncé kiire kasutama võimalust vestlusest lahkuda," sõnas staaridele lähedane allikas.

Juba ammu on sahistatud, et Beyoncé pole sõprusest Kimiga huvitatud ning seda kinnitas lauljanna puudumine meediastaari pulmast aastal 2014. "Beyoncé käitumine tõestas, et ta pole Kimi suurim fänn," seletas allikas. Diiva ja tema abikaasa Jay Z olid küll pulma kutsutud, kuid paar jättis kohale ilmumata.

Sõprade sõnul igatseb Jay Z "vana Kanyet" ning nii tema kui Beyoncé eelistavad hoida madalat profiili. West väisab vahel oma naise tõsieeluseriaali, mida popstaar heaks ei kiida. "Beyoncé on alati pahandanud, kui Kanye on sarjas taas kaasa löönud," ütles allikas.