Nimekirjast võib välja lugeda, et Queeni jaoks on ülioluline, et pakutava toitlustuse kvaliteet oleks suurepärane nii maitse kui esitluse poolest — kasutada tohib ainult päris nuge, taldrikuid, lusikaid, kahvleid ja salvrätikuid ning ühekordsed plastik- ja pabertaldrikud ja muud ühekordsed söögiriistad ei tule kõne allagi. Toidu värskus, ohutus ja hügieen on esmatähtsad, lauad ja serveerimisalad peavad olema läikivpuhtad ning lavatagune prügikoristus laitmatu.

Bändi ühisruumis peab ees ootama veekeedukann tee valmistamiseks, mahlapress ning mahla tegemiseks sobivad puu- ja köögiviljad (näiteks sidrunid, ingver, porgandid, peet, seller, õunad, apelsinid, banaanid, lehtkapsas, spinat jms) ning kindlasti originaalpakendist välja võtmata pähklid ja kartulikrõpsud. Lisaks peab olema serveeritud valik võileivamaterjali, mille hulgast ei tohi puududa oliivid, paprika, tomat, apteegitill ja erinevad Euroopa juustud. Bänd on avaldanud soovi maitsta ka kohalikku käsitööleiba (Evelin Ilves, löö nüüd oma leib letti!)

Korraldajatel on palutud koostada menüüd kõigi bändiliikmete nõutud dieetide kohaselt ja toidu teeb valmis nende enda kokk. Lava taga peab pakutama taimetoidusuppi, seejuures on pasta jms nisutooted rangelt keelatud. Keele kastmiseks on tellitud ohtralt kvaliteetset punast ja valget veini (Merlot, Rioja, Malbec, Chablis, Chardonnay), lager tüüpi õlut (eelistatud Stella Artois, Becks), ka mõned pudelit kangemat kraami (viin, tekiila), lisaks nii gaseerimata kui gaseeritud mineraalvett, mille osas on kindlalt mõista antud, et ei tohi olla tegu Dasani brändi tootega.

Bänd on saatnud korraldajale ka valiku näidismenüüsid, millest juhinduda, kust võib leida äärmiselt spetsiifilisi soove nagu cavolo nero, röstitud tursafilee, suitsutatud kilttursk, kammeljafilee, vasikamaks, pärlkana, homaar, kinoa, tahhiini, huntahven, beebinaeris. Huvitaval kombel on peaaegu kõigi bändiliikmete menüüs läätsesid, herneid, lillekapsast, ube, kartulit ja porgandit erineval kujul — tundub, et tegu on tõeliste köögiviljafännidega.

Eraldi on välja toodud ka erinevate bändiliikmete eelistused — Brian May ei soovi näiteks silmaotsaski näha hummust või teisi Kreeka suupisteid, samuti soovib ta vältida vürtsikaid toite, mis pärit India köögist. Ta ei armasta musti oliive ja rõhutatud on, et kõik saadused peavad olema oköloogiliselt puhtad. Kui Adam Lambert soovib rüübata dieetkoolat, siis May rõhutab, et soovib kindlasti tavalist. Kõik bändiliikmed soovivad mekkida ka kohalikke põnevaid maitseid — kui on pakkuda mõnd põnevat kodumaist veini, mahla või muud jooki-sööki, siis need on teretulnud.

Piletid Queeni kontserdile on müügil Piletilevis, saadaval ka fännitsooni piletid ning piiratud koguses VIP-paketid istekohtadele katusega tribüünile.

Ürituse ajakava
16:00 väravad
19:00 The Princes (EE)
20:15 Electric Pyramid (UK)
22:00 QUEEN + Adam Lambert
00:00 Lõpp