Publiku toimetusega ühendust võtnud anonüümseks jääda sooviva allika sõnul on paar tõepoolest lahku läinud. Seda kinnitab ka fakt, et Ardo sõitis teadmata ajaks uuesti Taisse, kus nad möödunud aasta kevadeni koos Kairiga olid.

Ka Ardo Facebooki leht annab muutustele kinnitust. Nädala eest vahetas fotograafina leiba teeniv mees oma suhte staatuse "abielust" "vallaliseks", mis peale vallandus tõeline uudishimupilv. Kümned naistuttavad uurisid, mis on juhtunud. Mõne aja pärast olid kommentaarid kustutatud, kuid vallalise-staatus jäänud. Ka Kairi Facebooki lehelt on abielu-märge eemaldatud.

Publiku allika sõnul mängib paari lahkuminekus suurt rolli ööklubis Vabank baaridaamina töötav Karmen-Kadri Baum, kes viibivat hetkel koos Ardoga Phuketil. Karmenist ja Ardost on suhtluskeskkonnas ka ühised pildid üleval.

Kairi Kaljuvee sõnas Publikule, et ei soovi teemat kommenteerida. "Ma ei ole enam huvitatud, et minu isiklikest asjadest kirjutatakse," ütles ta. Ardo jäi telefonitsi tabamatuks.

Ardo ja Kairi Kaljuvee abiellusid 2008. aasta septembris. Mees palus kätt aasta varem, kui nad olid lennukis tagasiteel puhkusereislt Egiptusesse. Noored tutvusid 2007. aastal "Miss Tallinn 2007" kandidaate pildistades, kus Kairi oli üks kandidaat.