49-aastase lauljatari sõnul ütlesid arstid talle, et ta vajab operatsiooni varsti. "Palun palvetage minu, mu pere ja kogu meeskonna eest sel raskel ajal," pöördus ta oma fännide poole. Jackson ei nõustunud oma tervisliku seisundi kohta detaile avaldama.

Jackson alustas oma tuuriga eelmise aasta augustis Vancouveris ning Ameerika, Kanada ja Euroopa kontserdid on planeeritud järgmise aasta juunini. Eestis, Saku Suurhallis peaks Janet Jackson astuma üles 23. aprillil.

2008. aastal jättis staar samuti kontserte ära, siis olid põhjused seotud migreeniga.

Lauljatari sõnul murrab tuuri edasilükkamine tema südame, aga ta palus fännidel hoida oma pileteid alles: "Neid autasustatakse erilisel moel, kui uus graafik on välja kuulutatud."

"Unbreakable" on Janet Jacksoni üheteistkümnes album ja esimene stuudioalbum pärast venna Michaeli surma 2009. aastal, mil lauljatar avalikkuse silme alt mõneks ajaks kadus.

Eesti kontserdi eest vastutava FBI PR- ja turundusjuht Liina Karo ütles, et ei ole hetkel vastava sisuga sõnumit artisti poolt saanud: "Hoiame kindlasti fänne ja meediat asjade käiguga kursis."