Praegu 46-aastane Rapp kirjeldas Buzzfeedile juhtumit 1986. aastast, mil ta ise oli vaid 14-aastane. Ta rääkis, et toona 26-aastane Spacey kutsus ta ühele peole. Noorsand läks ühte tuppa televiisorit vaatama, kui äkki sisenes tuppa Spacey, kes oli selgelt purjus. Rappi sõnul lükkas kuulus näitleja ta voodile ja üritas tema peale ronida. "Ta püüdis mind võrgutada. Lükkasin ta eemale, läksin tualetti ja seejärel minema," kirjeldas ta.

The Telegraph kirjutab, et Spacey palus Rappi käest vabandust ning tunnistas, et ta ei mäleta seda juhtumit, kuid kirjeldus jahmatas teda. "Kui tõesti nii käitusin, siis võlgnen talle sügava vabanduse, kuna olin siis ilmselgelt väga purjus, et nii kohatult käitusin."

Spacey lisas oma avalduses, et selle loo taustal tahab ta avaldada mõne seiga oma elu kohta, millest varem pole avalikult rääkinud. "Nagu ka mu lähedased teavad, siis elu jooksul on mul olnud suhteid nii meeste kui naistega. Olen mehi armastanud ja olnud nendega romantilistes suhetes. Nüüd valin, et elada oma elu geimehena."

Spacey särab praegu sarjas "Kaardimaja". Pika karjääri jooksul on ta võitnud ka meespeaosatäitja Oscarit - filmide "Tavalised kahtlusalused" (1995) ja "Ameerika ilu" (1999) eest.