"See ongi kuninglike suguvõsade komme, tuua naine sõbralikust naaberriigist või ka vaenulikust naaberriigist, millest seejärel saab sõbralik naaberriik. Ega Vene tsaarid kunagi ei abiellunud Vene tütarlastega. Nii kõrgest seisusest inimest Eestis, kes presidendiga abielluda saab, teoreetiliselt ei saagi olla," teatas Andrus Kivirähk.

Mart Juur polnud aga kindel, kas Läti oli siiski see õige valik ja avaldas arvamust, et isegi Soome oleks palju parem variant olnud. Kivirähk pakkus, et Ilvesele oleks võinud sobida hoopis mõni Vene kultuuritegelane nagu näiteks Alla Pugatšova. "Sealt tuleks tohutu toetus meile, julgeolekugarantiid. Siis meil oleks tuumarelv, mitte keegi ei julgeks meid häirida. Me elaksime väga hästi. Isegi Soome oleks palju parem variant, sest Soomes saaks tööl käia," nõustus Juur.

Samas tõdes Kivirähk, et Eestil on Läti verd vaja ja oleks vahva, kui presidendi ametiaeg lõppeks uhke pulmapeoga. "Ikka on toodud võõralt maalt kauneid naisi sisse. Verevahetus on väga kasulik. Eesti aadelkonnale on see pauk, aga mina räägin lihtsa rahva nimel, need kes elavad maal ja taludes ja peavad kanu ning lehmi. Nendele on suur rõõm, kui saabub imeilus Läti printsess."

Saatejuhi sõnul võib Kupcet tabada aga paras šokk, kui presidendi ametiaja lõppedes Ärma tall tuleb kolida. "Seal peab Läti neiu tegema väga rasket maatööd. Eks see maaelu teeb inimese jõhkraks, ta loomastub ära." Kivirähk lohutas Kupcet sellega, et Läti on Ärmale küllaltki lähedal ja vahel saab naine kodus ka käia, saldejumsi süüa ja Riia ooperit külastada.