Kahe kontserdist kurnatud tüdrukuga (9 ja 15) maanteele jäänud Justin nimetab oma blogis läbielamisi oma elu halvimaks ööks. Politsei põhjendus, miks teeline kinni peeti, oli "ebaühtlane sõit". Kiirus oli Justini sõnul 80 km/h, sest ta oli väsinud ja öine liiklemine Tartu–Tallinna maanteel pole just meelakkumine.

Politseiauto tagaistmel Eesti seadustest mitte teadlik Petrone ei teadnud kust alustadagi. Kuna Petrone on oma USA juhiluba mitmeid kordi näidanud Eesti politseile ilma järgnevate ebameeldivusteta, ei osanud mees oodata, et pomm sealt plahvatab.

Oma meelehärmiks avastas ta aga peagi, et vastavate rahvusvaheliste konventsioonidega mitte ühinenud riigi, nagu on seda teiste hulgas ka USA, juhiloaga ei tohi Eesti teedel üldse sõita. "Kas teil ei ole sõpru, kes saaksid teid ära visata?" oli politsei küsinud. "Mul ei ole sõpru ei Paides, ei Järvamaal, egs kindlasti mitte Kükital," vastas mees, kes kodus ootava pereemaga muret jagades tühjendas kolm autos kaasas olnud mobiili kiiresti.

"Ma helistasin kaks korda 110sse ja palusin konstaablil minuga ühendust võtta, aga ta ei teinud seda," kurdab Epp Petrone.

"Ma ei kommenteeri, kuidas ma lõpuks koju sain, aga ma saan kinnitada, et see oli minu elus kõige õudsam õhtu," kirjutab Petrone oma blogipostituse lõpuks lisades: "Ma soovitan kõikidel välismaalastel Eesti seadustega tutvuda, et keegi ei peaks varahommikul Kükital muretsema, kuidas ta koju saab või kas üldse saab."